Olivier Smit verruilt KNSB voor Vitesse

19 Jul 2017

 

Per 1 september treedt Olivier Smit toe tot de directie van voetbalclub Vitesse, waar hij verantwoordelijk wordt voor alle commerciële activiteiten. Bij de KNSB is Smit in dienst sinds 2015. Als lid van de Expertgroep Duurzame Inrichting Schaatssport houdt hij zich bezig met de commerciële ontwikkeling van het schaatsen o.a. door het versterken en uitbouwen van de relaties met commerciële partners.

“Onder leiding van Olivier Smit is er een nieuwe commerciële visie ontwikkeld bij de KNSB en is een compacte afdeling neergezet die de basis vormt voor het nieuwe commerciële model, waarin schaatsers, teams, partners en KNSB volwaardig participeren”, meldt KNSB-directeur Piet Geurts. Wie de opvolger wordt van Olivier Smit bij de KNSB is nog onbekend.  
 

 

 

Deel op Faceboek
Deel op Twitter
Please reload

Laatste berichten

March 1, 2019

December 20, 2018

Please reload

© 2017

  • Twitter - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle