Talent Anneleen Zijl maakt indruk

9 Dec 2017

 

 

Marathonschaatsster Anneleen van Zijl (21) maakt indruk in haar eerste jaar in de topdivisie. De inwoonster van Lelystad die deel uitmaakt van de KOGA schaatsploeg laat wekelijks progressie zien. Ook in Deventer, bij de zesde wedstrijd van de KPN CUP bouwde Zijl (beennummer 76) haar race goed op. Net als haar ploeggenote Anneke Peters uit Hengelo zorgde ze ervoor dat ze voortdurende in de voorste gelederen in de wedstrijd te vinden was. Ondanks het nodige duw en trek werk bleef Zijl overeind  en bleef ze tot de finale de aansluiting behouden. De lichtgebouwde Zijl houdt van het 'lange werk' en wil ook bij de Grandprix wedstrijden op natuurijs graag haar goede vorm laten zien. 

 

Anneleen Zijl na afloop van de wedstrijd: 

 

 

Deel op Faceboek
Deel op Twitter
Please reload

Laatste berichten

March 1, 2019

December 20, 2018

Please reload

© 2017

  • Twitter - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle