Timothy Loubineaud

9 Dec 2017

 

Het aantal buitenlandse marathonschaatser in de Nederlandse competitie is op een hand te tellen. Timothy Loubineaud uit het Franse Gujan Mestras behoort tot dit selecte gezelschap. Hij heeft huis en haard verlaten om in Nederland zijn droom uit te laten komen; marathonschaatser worden op het hoogste niveau! Zonder begeleiding of steun van een marathonploeg moet hij het in Nederland zelf zien te rooien. En dat lukt Loubineaud uitstekend. Met zijn (opvallend) goede schaatstechniek (alleen aan het bochtenwerk moet nog wat gesleuteld worden) en zijn scherpe koersinzicht is Timothy Loubineau een aanwinst voor het marathonschaatsen. In de boeiende zesde wedstrijd van de KPN CUP in Deventer eindigde de Fransman (in de Beloften wedstrijd) nipt achter de verrassende winnaar, Engbert de Vegt. 

 

Timothy Loubineaud na afloop in Deventer: 

 

 

Deel op Faceboek
Deel op Twitter
Please reload

Laatste berichten

March 1, 2019

December 20, 2018

Please reload

© 2017

  • Twitter - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle