De start van een nieuw tijdperk

17 Oct 2018

 

Achtergronden, trends, van sprint, tot natuurijs. Proskating is het  schaatsmagazine van Nederland. Patrick Roest, in de nieuwste proskating, over 'de start van een nieuw tijdperk', Marathonschaatser Niels Mesu 'terug in de wachtkamer', een aangrijpend verhaal over de sympathieke Zeeuw.

De landstart van de Elfstedentocht blijft tot de verbeelding spreken. Zeker als een inkijkje wordt gegeven in de geheimen van dit unieke fenomeen. In 'de perfecte start', een boeiend artikel over het sprinters-brein. Coaches die ook weten dat elk detail moet kloppen zijn de mannen van het ijs, schaatstrainers van topniveau,

 

 de gebroeders Henk en Piet Gemser. Met meer dan vijftig jaar schaatservaring, zijn zij meester in de ins and outs van een goede seizoensstart!! 

Proskating, vanaf 19 oktober verkrijgbaar in de winkels.   

Deel op Faceboek
Deel op Twitter
Please reload

Laatste berichten

March 1, 2019

December 20, 2018

Please reload

© 2017

  • Twitter - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle