Mark Hilberts komt online redactie Proskating versterken

21 Apr 2019

 

Met ingang van 2 april is schaatsjournalist Mark Hilberts toegetreden tot de online redactie van Proskating. Hilberts, die sinds 2017 verbonden is aan Proskating magazine, zal zich nu ook met de online redactie werkzaamheden van het medium bezig gaan houden.  
 

“We zijn verheugd met de komst van Mark”, laat hoofdredacteur Jan van Loon weten. “We willen een sterk platform creëren voor de schaats- en inlineliefhebbers in Nederland. Mark past uitstekend bij deze nieuwe koers!” Voor de facebookpagina Marathonschaatsers Toen en Nu en de website Marathonschaatser.nl maakte Mark Hilberts de afgelopen jaren reportages over de marathonsport. Hilberts gaat zijn werkzaamheden verder voortzetten onder de vlag van Proskating en daarbij komen ook de andere disciplines binnen de schaatswereld aan bod. De oud-schaatser is enthousiast over de ambities van Proskating. “We willen graag toonaangevend zijn met oog voor detail. In samenwerking met anderen kan je meer bereiken. Daar sluit ik graag bij aan! ”


 

 

Van Loon benadrukt dat het online portaal een verlengstuk is van het magazine. “We zijn geen nieuwswebsite, al kunnen verhalen die we maken uiteraard wel nieuwswaarde bevatten. We brengen achtergrond, productinformatie en schrijven reviews over producten en zijn voornemens het shop gedeelte steeds verder uit te bouwen met ons team.”

Deel op Faceboek
Deel op Twitter
Please reload

Laatste berichten

March 1, 2019

December 20, 2018

Please reload

© 2017

  • Twitter - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle