De IJssterfamilie 50 jaar!

16 Sep 2018

 

 

 

Schaats en skeelervereniging De IJsster is een unieke schaatsclub. De vereniging werd opgericht in september 1968 en is een begrip in Sneek en wijde omgeving. De IJsster kreeg landelijke bekendheid door de successen in het verleden van onder andere Ids Postma, Rixt Meijer, Bertjan van der Veen, Yvonne Nauta, Sjoerd de Vries, Piet en Liesbeth Hijlkema

 

Door de inzet van vele vrijwilligers en het enthousiasme van de schaatsers en skeeleraars werden er in de 50-jarige geschiedenis van De IJsster vele sportieve hoogtepunten bereikt. En die geschiedenis is vastgelegd in het jubileumboek 'De IJssterfamilie'. Uit handen van oud-IJssterlid, CDA partijleider Sybrand van Haersma Buma ontving clubicoon Piet Gemser in de 11stedenhal het eerste boek.  

 

De IJssterfamilie 

auteur: Mark Hilberts 

ISBN: 9789082205237

 

 

 

 

 

 

 

Deel op Faceboek
Deel op Twitter
Please reload

Laatste berichten

March 1, 2019

December 20, 2018

Please reload

© 2017

  • Twitter - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle