top of page

Loesanne van der Geest wint Rachel Carson Scriptieprijs

Marathonschaatsster Loesanne van der Geest (Team Nedflex) wint scriptieprijs! Op 9 november mocht van der Geest bij het VVM netwerk van milieuprofessionals de Rachel Carson Scriptieprijs in ontvangst nemen. Loesanne, werkzaam bij Mees Ruimte & Milieu BV in Zoetermeer, schreef haar scriptie over het verdelen van de gebruiksruimte in de huidige wetgeving en onder de toekomstige omgevingswet en stelde hierbij het instrument 'bestemmingsplan met verbrede reikwijdte' centraal.

Loesanne van der Geest het jongere zusje van marathonschaatsers Lisa van der Geest en broer Leander van der Geest, is het marathonseizoen 2018-2019 voortvarend gestart. Haar beste resultaat boekte ze in Deventer waar ze eindigde als 12e.

Laatste berichten
bottom of page