Corina Strikwerda niet bij de opening van het marathonseizoen

28 Sep 2018

 Corina Strikwerda eindigde als derde in de Grandprixwedstrijd in Luleå

 

Marathonschaatsster Corina Strikwerda (Lasaulec) uit het Friese Veenwouden zal de ouverture van het marathonseizoen aan haar voorbij moeten laten gaan. Via instagram laat zij weten dat ze door gezondheidsproblemen niet aan de start zal verschijnen van de eerste KPN Marathon Cup wedstrijd op 20 oktober op de Jaap Edenbaan in Amsterdam. 'Elk jaar heb ik hetzelfde doel, maar dit jaar is het letterlijk beter worden', meldt de 29-jarige Strikwerda. Het afgelopen seizoen werd ze derde in de Grand Prix wedstrijd in het Zweedse Luleå en eindigde ze als vijfde in de finale van de KPN Cup in Amsterdam. 

Deel op Faceboek
Deel op Twitter
Please reload

Laatste berichten

March 1, 2019

December 20, 2018

Please reload

© 2017

  • Twitter - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle