top of page

Remon Vos krijgt versterking bij Bouwselect

De start van het marathonseizoen op de aanstaande zaterdag op de Jaap Edenbaan in Amsterdam kan voor Remon Vos (21) uit Staphorst niet beter beginnen.

Na een moeilijk jaar, waarin hij veel tijd kwijt was aan de afronding van zijn studie, fysiek ongemak hem parten speelde, is hij op de weg terug. ' Ik heb een uitstekende voorbereiding gehad', lacht Vos. 'En het is geweldig dat Bouwselect heeft gezorgd dat Chiel Smid en Casper de Gier het beloftenteam komen versterken.' Voor coaches Piet Hijlkema en Bertjan van der Veen gaat er met de komst van een opleidingsteam een wens in vervulling om het team van de Groningse sponsor Bouwselect nog professioneler te maken.

In Thialf waar veel topploegen vandaag hun laatste training voor de westrijd van zaterdag afwerkten, maakte Vos een uitstekende indruk.

B 17 Remon Vos

Laatste berichten
bottom of page