top of page

Interview met Axel Koenders in Proskating


Alleskunner in de sport komt aan op keuzes maken, grenzen trekken en volledige focus. Lees er alles over om proskating 4. Met alleskunner Gary Hekman ( op de cover), Bart Swings en Melissa Wijfje. En niet te vergeten het interview met alleskunner Axel Koenders!!

Zwemmen, wielrennen, hardlopen en schaatsen. Axel Koenders beheerste vrijwel alle duursporten tot in de perfectie. Hij geldt als een icoon van de triatlon. Koenders werd in de jaren tachtig en negentig vijfvoudig Nederlands kampioen triathlon, viermaal winnaar van de hele triatlon van Almere en meerdere keren winnaar van de wintertriatlon in Assen. In 1988 werd hij wereldrecordhouder hele triatlon (ironman) in een tijd van 8 uur, 13 minuten en 11 seconden. Lees het hele interview in Proskating,

Laatste berichten
bottom of page